Active filters - Click to deactivate
Vodka / Flavoured / Natural / Fruit / Tequila/Mezcal
Vodka, one of the world's most popular liquors, is composed solely of water and ethyl alcohol with possible traces of impurities and flavorings. Vodka is made from any one of these fermented substances: grain, rye, wheat, potatoes, or sugar beet molasses.
Vodka’s alcoholic content usually ranges between 35 to 50 percent by volume; the standard Russian, Lithuanian, and Polish vodkas are 40 percent alcohol by volume (80 proof).
Historically, this alcoholic-proof standard derives from the Russian vodka quality standards established by Tsar Alexander III in 1894.
The Muscovite Vodka Museum reports that chemist Dmitri Mendeleev determined the ideal alcohol content as 38 percent; however, because in that time distilled spirits were taxed per their alcoholic strength, that percentage was rounded upwards to 40 percent for simplified taxation calculations.
For such a liquor to be denominated “vodka,” governments establish a minimal alcoholic proof; the European Union established 37.5 percent alcohol by volume as the minimal proof for European vodka.
Vodka is traditionally drunk neat in the vodka belt — Eastern Europe and Nordic countries — and elsewhere. It is also commonly used in cocktails and mixed drinks, such as the bloody Mary, the screwdriver, the White Russian, the vodka tonic, and the vodka martini.
Source: http://en.wikipedia.org/wiki/Vodka
- Antiguo de Herradura Tequila Anejo is 100% Blue Agave rested in American oak for one year. Handcrafted since 1924, Antiguo was originally the coveted estate Tequila served to the family and guests of Casa Herradura. Antiguo was launched in Mexico in 1995 to commemorate Casa Herradura's 125th anniversary of producing the world's finest tequilas.
Today, Antiguo continues to captivate those with distinguished taste who appreciate the smooth and mellow character of an exceptional Tequila. - Antiguo de Herradura Tequila Blanco is 100% Blue Agave. Handcrafted since 1924, Antiguo was originally the coveted estate Tequila served to the family and guests of Casa Herradura. Antiguo was launched in Mexico in 1995 to commemorate Casa Herradura's 125th anniversary of producing the world's finest tequilas.
Today, Antiguo continues to captivate those with distinguished taste who appreciate the smooth and mellow character of an exceptional Tequila. - Antiguo de Herradura Tequila Reposado is 100% Blue Agave rested in American oak for 4 months. Handcrafted since 1924, Antiguo was originally the coveted estate Tequila served to the family and guests of Casa Herradura. Antiguo was launched in Mexico in 1995 to commemorate Casa Herradura's 125th anniversary of producing the world's finest tequilas.
Today, Antiguo continues to captivate those with distinguished taste who appreciate the smooth and mellow character of an exceptional Tequila. - no producer information
NOTE: The content is not available in your language. Below is the text in its original language
Café XO Patron jest niezwykłym połączeniem ultra premium tequili i czystych, naturalnych esencji z najlepszych odmian kawy. Wytrawny w smaku, a nie słodki jak w większość niskoalkoholowych likierów kawowych. Wyższa zawartość alkoholu wydobywa smak czystej esencji kawy i ultra premium tequila. Likier Café XO Patron jest doskonały do picia, jako składnik koktajli lub jako unikatowy dodatek do deserów.NOTE: The content is not available in your language. Below is the text in its original language
Małe miasteczko Tequila położone w stanie Jalisco w Meksyku gości destylarnię Camino Real od ponad 70 lat. Dało też swoje imię napojowi znanemu na całym swiecie. To skromne miasteczko, wokół którego ogromne pola błękitnej agawy rozciągają się aż po horyzont, jest jednym z miejsc upoważnionych do produkcji tequili, która podobnie jak porto czy koniak ma zastrzeżoną nazwę i kontrolowane pochodzenie.NOTE: The content is not available in your language. Below is the text in its original language
Produkcja tequili, jako jednego z nielicznych trunków wysokoprocentowych jest dokładnie kontrolowana pod względem jakości. Wysokie wymagania dają gwarancję czystości i pochodzenia, co przyczyniło się do światowego sukcesu tequili.
Do czego pijemy: Meksykanie piją tequilę bez dodatków, na zmianę z piwem, połykając odrobinę soli i ssąc plasterek limonki lub cytryny. W rzeczy samej tequila pasuje do każdego rodzaju nastroju, wszystkich ludzi i okazji. Pije się ją z lodem lub w long drinku, łagodnie lub silnie doprawioną, a także w koktajlach.NOTE: The content is not available in your language. Below is the text in its original language
Otrzymana w wyniku dwukrotnej destylacji wyselekcjonowanych błękitnych agaw (100%), klasa premium, młoda, nie dojrzewająca w dębowych beczkach, o czystej, przezroczystej „barwie”, szlachetna, aromatyczna (białe i różowe ziarnka pieprzu, delikatne nutki ziół), w smaku zdecydowanie wyczuwalna agawa i delikatne nutki zielonej mięty), zwana „Prawdą”, gdyż w pełni oddaje charakter błękitnych agaw, w eleganckiej butelce o interesującej szacie graficznej, produkowana i butelkowana w Meksyku.NOTE: The content is not available in your language. Below is the text in its original language
Otrzymana w wyniku dwukrotnej destylacji wyselekcjonowanych błękitnych agaw (100%), klasa premium, dojrzewająca
przez 6 miesięcy (wg przepisów 2-12 miesięcy) w 3 rodzajach dębowych beczek (franc., amer., meks), o słomkowej barwie,
aromatyczna (wanilia, ziarnko pieprzu, miód), o interesującej kompozycji smaków (cytryna, limonka, miód, ziarnko pieprzu), o
gładkim i przyjemnym zakończeniu, w eleganckiej butelce o interesującej szacie graficznej, produkowana i butelkowana w
Meksyku.NOTE: The content is not available in your language. Below is the text in its original language
Tequila Corrida od pokoleń wytwarzana jest w tradycyjny sposób z agawy rosnącej na pustyni Jalisco, w Meksyku