Zombie

Beers, wines, spirits, champagnes, meads, drinks, your own products - photo of a drink
Category: Drinks / Vodka

NOTE: The content is not available in your language. Below is the text in its original language

20 ml białego rumu
20 ml brązowego rumu
20 ml 75%-go brązowego rumu
10 ml apricot brandy
50 ml soku ananasowego
20 ml soku z limety lub z cytryny
Dekoracja: plasterek pomarańczy, wisienka koktajlowa i gałązka mięty

Wszystkie składniki oprócz rumu wymieszać w shakerze(To podstawowe naczynie barowe. Miesza się w nim, a właściwie "wykłóca", "wytrząsa" lub shekeruje i oziębia te napoje, które zawierają składniki trudne do wymieszania, takie jak żółtko, syrop, soki owocowe czy śmietana) i przelać do szklanki wypełnionej kruszonym lodem. Plasterek pomarańczy i wisienkę nadziać na szpadkę i położyć na szklance. Gałązkę włożyć do napoju. Dolać rumu i podawać z rurką i mieszadełkiem.

http://webtrunki.pl - Head full of liquors